woensdag 1 september 2010

Gestart

Grote Kapoen kwam de klas uitgelopen en zei: "vandaag hebben we nog NIETS moeten lezen hoor!' Hij was, denk ik, ergens wel opgelucht. Hij was immers bang dat het 1ste te moeilijk zou zijn. Nu, aan het rekenboek te zien wordt het nog niet meteen zo moeilijk.

Ook Kleine Kleuter kwam gelukkig vrolijk naar buiten. 'T was leuk!' verzuchtte hij en er viel een lading van mijn schouders.

Goed begonnen is half gewonnen nietwaar?

3 opmerkingen:

  1. Mijn twee waren ook heel vrolijk toen ze uit de school kwamen. Nieuw is dik ok, blijkbaar. Nele was zelfs in staat om de juf erop te wijzen dat ik er al was om haar op te halen. Vorig jaar heeft het een eeuwigheid geduurd eer ze dat durfde, en dan nog heel bedeesd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat dacht ik ook die maandag. en toen werd 'ie dinsdags al ziek ; ) maar tof, een goeie eerste dag helpt! kleuterKind hier vond vandaag te lang duren, zei 'ie. voor het éérst dat 'ie dat zegt #schooltje dus ben benieuwd..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel succes aan je grote kapoen en kleine kleuter! (al vind ik dat je voor je jongste nu ook wel grote kleuter mag zeggen ;-) )
    Ik wens ze vooral veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen